Over NOOR breekt door!

"Ieder mens is waardevol! Persoonlijk(e) waarde toevoegen aan anderen; door ze de eigen-waarde(n) te laten inzien en ze in hun waarde te laten; waardoor ze weer van meerwaarde zijn voor zichzelf en anderen; dat is mijn toegevoegde waarde!"

Mijn WAAROM

Ik ben een gepassioneerd (loopbaan) trainer/coach die met eigen ontwikkelde individuele en groepsgewijze originele en activerende werkvormen, mensen letterlijk beweegt en ze boven zichzelf laat uitstijgen. Natuurlijk geef ik hierin zelf het goede voorbeeld door ook continu in beweging te blijven!

Mijn HOE

Trainer/coach in hart en nieren die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ik sta voor authenticiteit, gelijkwaardigheid en plezier en ga volledig voor mijn doel: het beste uit mensen halen omdat ze dit zelf willen (intrinsieke motivatie) en zichtbaar hun gedrag veranderen. Dit doe ik door respectvol te confronteren en prikkelend uit te dagen om uit de eigen comfort zone te gaan. Kortom: stimuleren, motiveren en activeren, want het meervoud van LEF is LEVEN!

Mijn levensloop

Ik geloof echt in ‘practice what you preach’. Ik ben blij met mijn levensloop en loopbaan tot nu toe. Ik heb in mijn leven ook traumatische ervaringen meegemaakt, van de scheiding van mijn ouders toen ik 6 jaar was, de zelfmoord van een goede vriend als puber tot mijn eerste grote liefde die zwaar depressief werd, waar ik cognitieve gedragstherapie voor nodig heb gehad. En mijn tweede en tevens laatste bevalling, was er eentje met flinke complicaties. Je hebt altijd de keuze hoe je hiermee omgaat en ik ben er voor mijn gevoel steeds weer sterker uitgekomen door te denken in mogelijkheden, maar ook door hulp te durven vragen.

Mijn loopbaan

Mijn loopbaan is bij Randstad gestart, omdat de functie van intercedent toen op mijn lijf geschreven was. Ik merkte dat ik een hele goede intermediair ben, die werk en mens goed bij elkaar kan brengen door de juiste match te maken. Na een paar jaar miste ik diepgang, mensen waren aan het werk en dat was het dan. Ik wilde meer en heb intern gesolliciteerd en ben als re-integratieadviseur aangenomen bij Randstad HR Solutions. Nou dat heb ik geweten als ‘broekie’, want als je ergens te maken krijgt met mensen met traumatische ervaringen, verschillende etnische-/opleidingsachtergronden en weerstand, dan is het daar wel!

Ik heb vanuit kort- en langdurige individuele coaching trajecten mensen vanuit een uitkering weer naar werk begeleid. Groepsgewijze training hoorde er ook bij om mensen sollicitatievaardigheden te leren en toen ontdekte ik: wow hier ligt mijn talent, dit is wat ik wil doen!

Ik heb natuurlijk zelf de nodige beroepstrainingen gevolgd en toen ik die trainers in actie zag, wist ik het zeker, dit wil ik worden! Maar de beste leerschool is ‘on the job’ vlieguren maken. Van den Broek en Partners gaf mij die kans en daar ben ik als jongste trainer fulltime begonnen en mijn leercurve schoot door het dak. Trainer/coach is een pittig vak, want je moet er altijd staan, mensen stimuleren, motiveren en activeren en veel reizen, maar dit ging mij toch goed af omdat ik volledig vanuit mijn passie aan het werk was en dan voelt het niet als werken… Dit heb ik bij mijn laatste werkgever gemerkt, hoe ontzettend belangrijk het voor mij is om in mijn kracht te zitten en werk te doen waar ik energie van krijg.

Mijn laatste functie als Manager Opleidingen was ontzettend leerzaam, maar bracht mij niet het ultieme werkgeluk wat ik daarvoor wel altijd had gekend en dit ging uiteindelijk ten koste van mijzelf… Dus weer kiezen en handelen! Mijn droom is altijd geweest om ‘mijn ding’ voor mijzelf te doen en in 2018 was het zover: NOOR breekt door!

Mijn CV