Individuele coaching

"Het begint bij jezelf"

Hoe wordt je de beste versie van jezelf? Doel: beter in je vel zitten door bewust aan zelfreflectie te doen en verhelderende inzichten te krijgen, waardoor je nieuw gedrag buiten je comfort zone kunt uitproberen en leert hoe je om kunt gaan met aspecten in je leven of werk waar je last van hebt. Oftewel ver-ikken en veranderen met behulp van een frisse en kritische blik van een objectieve coach die je weer in je persoonlijke kracht brengt.

Zet de 1e stap en neem contact op
  • Erkennen dat je er alleen niet meer uitkomt, is jouw belangrijkste eerste stap, maar vervolgens wil je iemand vinden die bij je past en waarin je het vertrouwen hebt dat de coaching het voor jou gewenste resultaat oplevert.
  • Of je deze persoonlijke klik ervaart, beoordeel jijzelf en een eerste kennismakingsgesprek is dan ook vrijblijvend en pas daarna bepaal jij of je het met mij ziet zitten en verder wilt.
  • Ik spring tijdelijk op jouw rijdende trein om er vervolgens op het moment dat jij daar klaar voor bent ook weer vanaf te springen, omdat je het dan zelf kunt.
  • Uiteraard evalueren we achteraf nog wel samen en is nazorg een standaard onderdeel van mijn dienstverlening.
  • Maar voordat het zover is ben ik je 'personal coach’, 'advocaat van de duivel' en 'stok achter de deur' in één en sta je er dus alles behalve alleen voor!